Gezellig samenzijn

Maak van familie vakantiehuis Huize De Meersen je tijdelijke thuis

Een weekend met de hele familie, een kleinschalig familiefeest met overnachting of een staycation met het gezin in eigen land. Wat je reden ook is om een vakantiehuis te huren, trommel je familieleden op voor een paar dagen pure ontspanning en samenzijn bij Huize De Meersen in het Brugse Ommeland. Een locatie om in te kaderen. Maar dan met je dierbaren op de voorgrond.

Familie vakantiehuis Huize De Meersen voorziet genoeg ruimte voor de hele familie. De kinderen kunnen zich uitleven in de speelhoek of buiten in de omheinde tuin met speelhuisje, terwijl de volwassenen in de gezellige zithoek genieten van een drankje uit de eigen streek uit onze honesty bar. Puur genieten dit. Klaar om te vertrekken? Wij maken alvast je bed op!

Met de hele familie eropuit bij Huize De Meersen?

Huize De Meersen biedt plaats aan groepen tot 20 personen. Onze familiekamers hebben elk hun eigen badkamer en zijn voorzien van al het nodige comfort, bed- en badlinnen. Indien gewenst, leggen we je familie op culinair vlak in de watten. Voor meer informatie over verhuur en prijzen, neem een kijkje bij onze tarieven of aarzel niet om ons te contacteren.

Onze vakantiewoning is vooral gericht op rust, ontspanning en samenzijn. Daarom ontvangen we geen feestvierders onder de 30 jaar of vrijgezellenfeesten en zullen we streng reageren op geluidsoverlast. 

Supergezellig weekend gehad met alles erop en eraan, echt avontuur!

– Familie Vandaele – Beernaert

Reserveer uw verblijf