Het Brugse Ommeland

De prachtige omgeving van Huize De Meersen

Een prachtig natuurgebied met laaggelegen en vochtige weiden, hooilanden, knotwilgen, populieren, een verscheidenheid aan vogelsoorten en een stilte die bijna hoorbaar wordt. Heerlijk om er te wandelen of fietsen, met een routekaart in de hand.

Maar dat is niet het enige dat de omgeving van Huize De Meersen te bieden heeft. Ons vakantiehuis werd gebouwd met het oog op rust. Geen betere plek dus dan het prachtige Brugse Ommeland, de ideale combinatie tussen cultuur, geschiedenis, natuur en de stad. Brugge ligt maar 6 kilometer verderop en ook Damme, het Zwin, Lissewege, Sluis en Gent zijn vlakbij. Ontdek hieronder wat de streek allemaal te bieden heeft om jouw verblijf in Huize De Meersen nog onvergetelijker te maken.

Activiteiten in de buurt

Canal Trip Brugge - Damme

Canal Trip Brugge - Damme

Ken je de Lamme Goedzak? Deze rivierboot vaart tussen Brugge en Damme en brengt je naar de rand van Brugge. Stap af en geniet van het mooie uitzicht op de omgeving van het Brugse Ommeland.

Wil je graag suggesties voor je activiteitenplan?

Wil je graag maximaal genieten van alles wat het Brugse Ommeland te bieden heeft? Aarzel dan niet om ons te contacteren, want als echte ‘locals’ geven wij je graag suggesties op maat voor leuke activiteiten in de buurt.