Huize De Meersen

Een verblijf bij Huize De Meersen, onbetaalbaar

Een weekendje weg met vrienden, enkele dagen eropuit met je collega’s of een weekje genieten van de rust met de hele familie. Jij kiest je gezelschap en de tijd die je samen wil spenderen, wij zorgen voor de rest.

Een weekend, week of midweek? Aan jou de keuze

Andere tarieven

Een midweek reserveren? Dan ontvangen we je maandag graag tussen 17.00 en 20.00 uur. Uitchecken op donderdag kan tot 10u.

Voor een week- of weekendverblijf ben je welkom tussen 16.00 en 20.00 uur. Uitchecken op weekdagen kan tot 10u, op zondag tot 13u.


Reserveer

Een verblijf bij Huize De Meersen, dat is thuiskomen

Een verblijf in Huize De Meersen, da’s een beetje thuiskomen. We doen er dan ook alles aan om je bij aankomst meteen welkom te heten. De prijzen hierboven zijn inclusief:

Goed nieuws: Huize De Meersen heeft ook een honesty bar! En als je wilt, kunnen we die voor je aankomst vullen met streekbieren, wijnen uit de regio en vers sap uit onze boomgaard. Het verbruik wordt verrekend via de waarborg.

Bovendien kunnen we ook leuke uitstapjes regelen en je gezelschap culinair in de watten leggen. Deze extra’s worden apart verrekend. Heb je hier nog vragen over? Geef ons dan gerust een seintje. Wij kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen.


ReserveerLeefruimte en keukenSlaap-en badkamersCulinair