Huize De Meersen

Vakantiewoning voor 20 personen in Brugge

Of je nu komt met je gezin, familie of collega’s, Huize De Meersen biedt plaats aan groepen tot 20 personen. Onze viersterren vakantiewoning in Brugge beschikt over 5 slaapkamers met elk een eigen badkamer. De leefruimte met zithoek, ontspanningsruimte en uitgeruste keuken is de ideale ontmoetingsplek voor jong en oud. In de grote omheinde tuin met 2 terrassen geniet je van het prachtige uitzicht op de weidse velden. Huize De Meersen is met andere woorden de ideale combinatie van comfort, rust en gezellig samenzijn in het Brugse Ommeland.

Bij Huize De Meersen is iedereen welkom

Een vakantiewoning in Brugge op maat van je kids? Dan ben je bij Huize De Meersen aan het juiste adres! Bij goed weer kunnen je koters zich uitleven in de volledig omheinde tuin met speelhuisje en buitenspeelgoed. Bij regenweer bezorgt de ontspanningsruimte met tafelvoetbal, airhockey, gezelschapspelletjes, puzzels, (kleur)boeken, strips en veel meer je kids dan weer keuzestress. Want waarmee moeten ze eerst spelen?

Huize De Meersen heeft een A-toegankelijkheidslabel, wat betekent dat de locatie ook toegankelijk is voor mindervaliden. De meeste vertrekken bevinden zich op het gelijkvloers, de doorgangen zijn minstens 0,8m breed en er zijn geen hellingen of drempels. Op de benedenverdieping beschikken we over een aangepaste badkamer en toilet. Bij Huize De Meersen is dus iedereen welkom. Behalve je huisdieren. Die mag je thuislaten.

Reserveer uw verblijf

Toplocatie tussen de weiden. Zeer ruime kamers die tot in de puntjes afgewerkt zijn. Grote polyvalente ruimte met veel activiteit die nooit gaat vervelen. Super voor de kids. Ook een volledig uitgeruste keuken. Leuke extra’s zoals hangnet in kamer, kleurboeken, strips, tv, speelgoed, enz. Ten zeerste aan te raden.

– Familie Lambotte