Een teambuilding

In Brugge bij Huize De Meersen

Laat de telefoon maar rinkelen, zet je out of office aan en die mail beantwoord je morgen wel. Tijd om samen met je collega’s er even tussenuit te gaan in het prachtige Brugse Ommeland bij Huize De Meersen. Een groene omgeving die stimulerend werkt voor de creativiteit en de productiviteit van je werknemers. En uiteraard ook voor de sfeer op kantoor.

Huize De meersen is de ideale teambuilding locatie voor je bedrijf. Maak een wandeling in de buurt voor een inspirerende brainstormsessie, kom tot rust in onze tuin, bereid samen je maaltijden in onze volledig uitgeruste industriële keuken of trek eropuit in de omgeving. Bekijk hier onze suggesties voor een teambuilding in Brugge. Een overnachting is de perfecte afsluiter van een geslaagde teambuilding.

Met het hele team eropuit bij Huize De Meersen?

Je kan Huize De Meersen huren als teambuilding locatie met overnachting van maandagavond tot en met donderdagochtend. Op aanvraag leggen we je team op culinair vlak in de watten. Voor meer informatie over verhuur en prijzen, neem een kijkje bij onze tarieven of aarzel niet om ons te contacteren.

Huize De Meersen heeft alles voor een geslaagde teambuilding: een prachtige omgeving, premium accommodatie, en de meest gastvrije hosts ever. Wij komen terug!

Christophe Van Bael – Bestuurder Lincelot BV

Reserveer uw verblijf